Tekintse meg képz&eacuteseinket.

Kollégiumi elhelyezés

 

A rászoruló hallgatók közel 90 %-ának kollégiumi elhelyezést biztosítunk a 2, 3 és 4 ágyas szobákban.

A régi és új épületekbõl álló kollégium, a Kar Cserháti Sándor Kollégiuma, amely a hallgatók pihenésének, tanulásának, szórakozásának színhelye. Az összkomfortos elhelyezés mellett a kollégiumban a hallgatók megvalósíthatják egyéni ötleteiket és kezdeményezéseiket. (Varrószakkör, Agyagozás, Filmklub, Fotószakkör, Bibliakör)

 

 A kollégiumon belül a hallgatók étkezési és szórakozási lehetõséget a "Kis Gazdász"-ban, és a "Gazdász Klubban" találnak. Az Internet elérhetőség minden szobában biztosított.

A kollégiumi felvétel 1 évre szól. Az elsõ évesek a felvételi pontszámuk és a szociális helyzetük alapján kerülnek felvételre. Felsõbbéves hallgatók a tanulmányi eredményük és a szociális helyzetük szerint kapnak kollégiumi elhelyezést.

A hallgatói érdekvédelemet az "önkormányzatiság" elve alapján a Kollégiumi Diákbizottság látja el. A jelenlegi kollégiumi díj: 10.000 - 13.000 Ft/hó.

Azok a hallgatók, akik nem kapnak kollégiumi elhelyezést, és rendelkeznek "kollégiumi felvételi kérelmet" elutasító határozattal ún. "lakhatási támogatást " kapnak.

A kollégium vezetõsége a központi kollégiumban a Gazdász u. 10. sz. alatt található.

 

Érdeklõdésükre bármilyen információval szívesen állnak rendelkezésre. Tel./ Fax: 96/566-721.

 

 
Étkezési lehetõségek

 

Az egyetemen található menza, illetve büfék biztosítják hallgatóink számára az étkezési lehetõséget. Ezenkívül egyetemünk elhelyezkedésébõl adódóan (a város szívében, közvetlenül a sétálóutca mellett) lehetõség nyílik a város éttermeiben való étkezésre, és élelmiszerboltok is elérhetõk 2-3 perc sétával.


 

Egyetemi menza